Urządzenia i Akcesoria
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 adet
Składniki
-
fesleğen yaprağı15 g
-
diş sarımsak2
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş80 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı80 g
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tuz2 ½ tk
-
un tezgaha serpmek için ekstra un400 g
-
tam buğday unu200 g
-
su ılık330 g
-
taze maya ufalanmış30 g
-
şeker1 tk
-
zeytinyağı50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
757.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1845.2 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2 godz. 20 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Domatesli Focaccia
3 godz.
Defne Yapraklı Adaçayı
Brak ocen
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Çikolata ve Kabaklı Kek
1 godz. 25 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 godz. 40 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Hardallı Patates Salatası
1 godz.
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min