Bayat Ekmek Tatlısı

Bayat Ekmek Tatlısı

5.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porsiyon

Składniki

  • ekmek bayatlamış, küp küp kesilmiş (1.5 cm), Ör. beyaz ekmek, tost ekmeği, sandviç ekmeği, çörek vb.
    200 g
  • süt
    200 g
  • krema
    150 g
  • yumurta
    2
  • şeker
    80 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
    10 g
  • şekerli vanilin
    5 g
  • tarçın
    ¼ tk
  • turna yemişi, kurutulmuş (opcjonalnie)
    25 g
    25 g kuru üzüm
  • taze meyve Örn. yaban mersini, ahududu, böğürtlen, elma, şeftali (bk. Öneriler), servis etmek için ekstra taze meyve
    100 g
  • file badem
    3 yk
  • süzme yoğurt servis etmek için
  • nane sadece yaprakları, servis etmek için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 168.5 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 1030.5 kJ / 246.3 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 26.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...