Urządzenia i Akcesoria
Kuruyemişli Kuru Kayısı Topları
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
20 adet
Składniki
-
kabuklu badem çiğ45 - 50 g
-
kuru kayısı300 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz doğranmış, kaplamak için5 - 10 g
-
Hindistan cevizi tozu kaplamak için5 - 10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
1.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
311.9 kJ /
74.6 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pratik Tatlılar
10 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1 godz. 25 min
Çikolatalı Fındıklı Çubuk Dondurma
8 godz. 20 min
Kakaolu Kuruyemişli Toplar
15 min
Frambuaz ve Beyaz Çikolatalı Krema Dolgulu Kıtır Puflar
6 godz. 10 min
Limonata
5 min
Tereyağı
40 min
Matcha Shot
5 min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 min
Kayısı Topu
20 min
Limonata (Pastane Usulü)
15 min
Ispanaklı Muzlu Pankekler
45 min
Acuka
10 min