Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porsiyon

Składniki

Tart Tabanı
  • tam buğday unu tezgahı unlamak için ekstra un
    200 g
  • kişniş yaprağı
    10 g
  • zeytinyağı
    80 g
  • su
    50 g
  • tuz
    ½ tk
İç Dolgusu
  • maydanoz, taze sadece yaprakları
    15 g
  • zeytinyağı
    70 g
  • soğan dörde bölünmüş
    230 g
  • diş sarımsak
    2
  • havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    100 g
  • kestane mantarı dörde bölünmüş
    300 g
  • kestane, pişmiş, soyulmuş ikiye bölünmüş
    300 g
  • taze kekik sadece yaprakları
    2 filiz
  • tuz
    1 tk
  • krem peynir
    170 g
  • soğan parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
    80 g
  • turna yemişi, kurutulmuş
    40 g
    40 g kuru üzüm
  • karabiber
    1 tutam

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 8.1 g
Kalorie 2503.6 kJ / 598.4 kcal
Tłuszcz 35.7 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 63.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...