椰香奶酪佐焦糖柳橙

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 人份

Składniki

  • 綜合整粒堅果
    60 克
  • 椰奶
    300 克
    300 克 牛奶
  • 椰漿
    100 克
    100 克 鮮奶油
  • 香草豆莢 只取香草籽
    1
  • 洋菜粉
    1 茶匙
  • 椰糖
    1 大匙
  • 蜂蜜
    3 大匙
  • 柳橙 約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊
    300 克
  • 無糖椰子脆片
    椰子片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 67.1 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 1641.8 kJ / 392.4 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie