Salada de tomate com ventresca de atum

Salada de tomate com ventresca de atum

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • cebola roxa cortada em fatias finas (1-2 mm)
    150 g
  • azeite
    120 g
  • mostarda à antiga (à l'ancienne)
    20 g
  • vinagre
    30 g
  • mel
    30 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • tomilho seco
    1 c. chá de
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • tomate (coração-de-boi, kumato, etc) cortado em fatias finas (3 mm aprox.)
    800 g
  • ventresca de atum em conserva, escorrida
    240 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    125 g
  • manjericão só as folhas
    1 pé de

Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 755.4 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1339.3 kJ / 320.1 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 12.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...