Urządzenia i Akcesoria
Mango Sticky Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
glutinous rice rinsed250 g
-
water1800 g
-
pandan leaves7
-
coconut milk400 g
-
sugar70 g
-
salt⅔ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
ripe mangoes seeds removed, cut in cubes2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
278.4 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1655.5 kJ /
395.7 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Merah
35 min
Cheesekut
24 godz. 10 min
Pumpkin Chai Latte
Brak ocen
Fruit Ice Cream
5 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Brak ocen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 godz.
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min