Urządzenia i Akcesoria
Mango on Coconut Sticky Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Tom kha prawns
25 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Mango Sticky Rice
5 godz.
Homemade Pandan Kaya
55 min