Urządzenia i Akcesoria
Mango on Coconut Sticky Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 godz. 40 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Tom Yum Paste
45 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Tom Yum Goong
30 min
Nasi Lemak
45 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Coconut Jelly
3 godz. 15 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min
Chai Masala (Masala Tea)
15 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min