Urządzenia i Akcesoria
Salsa Rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
olio di semi di girasole250 g
-
spicchi di aglio2
-
di peperoni rossi arrostiti, in scatola sgocciolati50 g
-
uovo, medio (53-63 g)1
-
di succo di limone10 g
-
di senape5 g
-
di sale5 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di zafferano in polvere o fili di zafferano1 pizzico
Wartości odżywcze na 25 g
Kalorie
192.6 kcal /
805.7 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
168.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen