Urządzenia i Akcesoria
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Bagels
1 godz. 20 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 godz. 30 min
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Melting moments with strawberry cream
45 min