Urządzenia i Akcesoria
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (opcjonalnie) to dust
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
219.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Focaccia
3 godz.
Key Lime Madeleines
2 godz. 35 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 godz.
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min