Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
tomato ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander leaves10 g
-
English cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette2
-
roasted hazelnuts (opcjonalnie) chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.4 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Carrot Rice
1 godz. 20 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 godz. 40 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Mee Soto
1 godz. 10 min