Risottata cremoasă cu dovleac și brânză Scamorza și Pecorino

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porții

Składniki

  • brânză Scamorza bucăți (2 cm)
    70 g
  • pecorino bucăți (2 cm)
    70 g
  • ceapă jumătăți
    80 g
  • țelină bucăți
    60 g
  • morcov bucăți
    60 g
  • ulei vegetal
    40 g
  • dovleac Hokkaido bucăți (3 cm)
    270 g
  • apă
    1000 g
  • cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    2
  • scorțișoară măcinată
    1 linguriță
  • piper alb măcinat
    1 linguriță
  • paste lungi (ex. spaghetti) Tagliatelle sau Linguine
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 415.6 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 68.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...