Spaghetti bolognaise

Spaghetti bolognaise

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de basilic effeuillées
    2 branches
  • gousse d'ail
    1
  • de branches de céleri en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de carottes en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • de morceaux de lard
    100 g
  • d'huile végétale
    50 g
  • de viande hachée, porc et boeuf
    400 g
  • d'eau pour cuisiner
  • de sel pour cuisiner
  • de vin rouge
    100 g
  • de purée de tomates
    100 g
  • de tomates en dés, en conserve
    400 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de sucre
    ½ c. à café
  • de pâtes, sèches, du type spaghetti
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1093 kcal / 4578 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...