Urządzenia i Akcesoria
Lasagna Bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)200 g
Béchamel Sauce
-
butter, unsalted cut into pieces45 g
-
whole milk510 g
-
all purpose white flour45 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
nutmeg, ground (opcjonalnie)2 pinches
Bolognese Ragout
-
celery cut into pieces85 g
-
carrot cut into pieces115 g
-
onion halved170 g
-
60 g butter, unsaltedolive oil60 g
-
ground beef450 - 680 g
-
100 g red winewhite wine, dry100 g
-
canned crushed tomatoes425 g
-
bay leaf, dried1
-
tomato purée (concentrate)30 g
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
Assembly
-
butter, unsalted to grease, plus extra cut into small pieces, to dot
-
1 pasta, fresh, Green Pasta, from Fresh Pasta Homemade (see Tip)no-boil pasta, dried, type lasagne sheet approx. 12 sheets255 - 340 g
-
butter, unsalted cut into small pieces, to top
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.8 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2638 kJ /
630.5 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagna Bolognese
3 godz.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Brak ocen
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Japanese Ramen
1 godz. 40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min