宝宝茶碗蒸

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 干贝
    2 颗
  • 浸泡用
    适量
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 140 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    5 克
  • 鸡胸肉 切小块
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜香菇 一切二
    1 朵
  • 秋葵 切片
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 204.3 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 425.6 kJ / 101.8 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...