Urządzenia i Akcesoria
宝宝茶碗蒸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
干贝2 颗
-
水 浸泡用适量
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
水140 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀5 克
-
鸡胸肉 切小块20 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菇 一切二1 朵
-
秋葵 切片1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
204.3 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
425.6 kJ /
101.8 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny