Urządzenia i Akcesoria
嫩香鸡块(13-24月龄)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 18 min
8 块
Składniki
-
鸡胸肉100 克
-
土豆 去皮切块50 克
-
胡萝卜 去皮切块15 克
-
洋葱 切块15 克
-
淀粉10 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)½ 颗
-
盐 约1小撮1 克
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
14.6 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
156.9 kJ /
37.5 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny