Urządzenia i Akcesoria
时蔬鲜虾面疙瘩(13-24月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份
Składniki
-
中筋面粉 多准备些撒粉防粘用50 克
-
水 制作面疙瘩用25 - 30 克
-
油5 克
-
南瓜 切约1厘米丁50 克
-
蘑菇 切约1厘米丁30 克
-
菜心 切丝20 克
-
虾仁 手剥河虾仁50 克
-
水 烹煮用200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
308.1 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1182.2 kJ /
282.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny