Urządzenia i Akcesoria
宝宝菜包(10-12月龄)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 个
Składniki
-
中筋面粉50 克
-
火龙果 红色,取肉25 - 30 克
-
青菜 取叶切段50 克
-
新鲜香菇 一切四30 克
-
芝麻油3 克
-
油 防粘用适量
-
水 蒸煮用200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
7.4 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
150.2 kJ /
35.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny