Valentýnská Pavlova

Valentýnská Pavlova

2.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porcí

Składniki

Korpus
  • 180 - 190 gramů bílků pokojové teploty
  • 1 špetku soli
  • 300 gramů moučkového cukru
  • 1 čajová lžička bramborového škrobu
  • 1 čajová lžička bílého vinného octa (viz Tip)
Smetanový krém
  • ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva (opcjonalnie) v prášku
  • 10 gramů želatiny v prášku
  • 40 gramů vody
  • voda horká, k naplnění větší misky
  • 500 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené (viz Tip)
  • 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
  • směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 162.8 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 1517.8 kJ / 362.5 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...