Urządzenia i Akcesoria
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portie
Składniki
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
118.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaisesaus
15 min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Pindakaas Crackers
35 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Ananas Dessert met Meringue
25 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 godz. 40 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 godz. 30 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min