Urządzenia i Akcesoria
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portie
Składniki
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
118.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Knapperig brood
Brak ocen
Glutenvrij Brood
3 godz. 20 min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Roggebroodjes
12 godz.