Urządzenia i Akcesoria
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portie
Składniki
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
118.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Lamsspiesjes
Brak ocen
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Peperkoek met Honing
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.