Urządzenia i Akcesoria
Aardappelen met Varkensribbetjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
185.4 mg
Białko
29 g
Kalorie
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Knapperig brood
Brak ocen
Romige Feta Dip
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Brak ocen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min