Urządzenia i Akcesoria
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
verse koriander enkel de blaadjes4 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
uien gehalveerd200 g
-
lamsschouder liefst met been (zie tip), in stukken (4 cm x 4 cm)400 g
-
zout3 tl
-
gemalen peper½ tl
-
olijfolie40 g
-
wortelen in stukken (ong. 1.5 cm)400 g
-
rapen in 6 of 8 stukken gesneden (afhankelijk van de grootte)250 g
-
kaneelpoeder1 tl
-
gemalen gember1 tl
-
water900 g
-
kippenborstfilets in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)300 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez) (opcjonalnie)6
-
courgettes ongepeld, in schijfjes (ong. 1.5 cm)400 g
-
couscous middelgrote korrel350 g
-
rozijnen70 g
-
kikkererwten in blik, uitgelekt350 g
-
1 - 2 tl chilipastaharissapasta1 - 2 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
51 g
Kalorie
3753 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
11.7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tunesische Chorba
45 min
Matzeballen
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Groenten met aardappelen en vlees
35 min
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.