Urządzenia i Akcesoria
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 portie
Składniki
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
163 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Geode cake
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Lasagnerolletjes
1 godz.
Knapperige koekjes
1 godz. 30 min