Urządzenia i Akcesoria
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 stuk
Składniki
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
105.4 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
851 kJ /
203.4 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min