Urządzenia i Akcesoria
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 stuk
Składniki
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
105.4 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
851 kJ /
203.4 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min