焗烤奶香螺旋马铃薯

焗烤奶香螺旋马铃薯

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 装碗用
  • 褐皮马铃薯 去皮,切成符合进料口长度的块状
    570 克
  • 帕玛森芝士 切成小块
    80 克
  • 黄皮洋葱 切成小块
    85 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 无盐牛油 切成小块
    85 克
  • 面粉
    85 克
  • 全脂牛奶
    350 克
  • 味噌
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 莫扎里拉芝士 磨碎
    170 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1250.5 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1781 kJ / 425.7 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 43.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...