Urządzenia i Akcesoria
卷卷薯条和香蒜酱
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
褐皮马铃薯 中等大小,去皮,切成适合进料管的块800 克
-
水 装碗用
-
洋葱粉蒜粉1 茶匙
-
干燥欧芹1 茶匙
-
烟熏辣椒粉½ 茶匙
-
盐 额外准备1小撮调酱用½ 茶匙
-
食油 煎炸
-
蒜瓣2 个
-
新鲜欧芹5 克
-
原味酸奶150 克
-
美乃滋20 克
-
番茄酱20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
265.2 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
625 kJ /
149.4 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy