焗烤辣味螺旋奶油南瓜

焗烤辣味螺旋奶油南瓜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 奶油南瓜 修剪两端,去皮去籽,修剪成适合进料管的圆形
    800 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 小红葱 切成小块
    60 克
  • 无盐牛油 切块,额外准备涂抹用
    60 克
  • 麻油
    10 克
  • 韩式辣椒酱
    60 克
  • 酱青
    20 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 莫扎里拉芝士 磨碎
    400 克
    车打芝士, ,磨碎

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1082.2 mg
Białko 23.9 g
Kalorie 997.9 kJ / 238.5 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...