Urządzenia i Akcesoria
宝宝蒸饺(13-24月龄)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 只
Składniki
-
水 焯水用250 克
-
青菜 取叶20 克
-
中筋面粉50 克
-
水10 - 20 克
-
大白菜 切块20 克
-
胡萝卜 切块20 克
-
猪肉 切块20 克
-
虾仁20 克
-
盐 约小撮1 克
-
油 涂抹用适量
-
水 蒸煮用200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 只
Sód
23 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
137.1 kJ /
32.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
鸡肉番茄米饭糊(10~12个月辅食)
25 Min
宝宝菜包(10-12月龄)
Keine Bewertungen
晚餐(河南蒸面、三宝小黄鱼、椒麻茼蒿菜和紫菜玉米笋蛋汤)
Keine Bewertungen
午餐(紫苏栗子焖鸭、火腿干丝、腐乳球生菜、小米饭和丝瓜蛋汤)
Keine Bewertungen
午餐(藜麦饭、红烩牛肉、蒜泥娃娃菜、虫草花乌鸡汤和云耳腐竹)
1 Std. 10 Min
鸡肉、桃子和菠菜沙拉配核桃
20 Min
香肠土豆烩饭
50 Min
红烧海虾
20 Min
紫薯泥(6个月辅食)
30 Min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40 Min
香蕉松饼(10~12个月辅食)
40 Min
蔬菜浓汤(7~9个月辅食)
25 Min