宝宝蒸饺(13-24月龄)

宝宝蒸饺(13-24月龄)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 只

Składniki

  • 焯水用
    250 克
  • 青菜 取叶
    20 克
  • 中筋面粉
    50 克
  • 10 - 20 克
  • 大白菜 切块
    20 克
  • 胡萝卜 切块
    20 克
  • 猪肉 切块
    20 克
  • 虾仁
    20 克
  • 约小撮
    1 克
  • 涂抹用
    适量
  • 蒸煮用
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 只

Sód 23 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 137.1 kJ / 32.8 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...