番茄西兰花鳕鱼烩饭(13-24月龄)

番茄西兰花鳕鱼烩饭(13-24月龄)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 人份

Składniki

  • 番茄 切丁
    50 克
  • 芥兰 切丁
    25 克
  • 藜麦、白色
    10 克
  • 选择胚芽米
    30 克
  • 约小撮
    1 克
  • 230 克
  • 鳕鱼排 无刺,切小块
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 37.4 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 655 kJ / 156.6 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...