Urządzenia i Akcesoria
番茄西兰花鳕鱼烩饭(13-24月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
番茄 切丁50 克
-
芥兰 切丁25 克
-
藜麦、白色10 克
-
米 选择胚芽米30 克
-
盐 约小撮1 克
-
水230 克
-
鳕鱼排 无刺,切小块40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
37.4 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
655 kJ /
156.6 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
宝宝菜包(10-12月龄)
Keine Bewertungen
晚餐(低温慢煮三文鱼、玉米蘑菇浓汤和蔬菜蒸饭)
Keine Bewertungen
午餐(紫苏栗子焖鸭、火腿干丝、腐乳球生菜、小米饭和丝瓜蛋汤)
Keine Bewertungen
晚餐(糙米饭、毛豆青椒河虾、姜汁芥兰、干贝冬瓜汤、藕片荷兰豆炒肉片)
Keine Bewertungen
番茄罗勒燕麦
20 Min
金玉满堂桂花糕
3 Std. 20 Min
紫薯泥(6个月辅食)
30 Min
牛肉土豆泥(10~12个月辅食)
30 Min
鸡蓉西兰花(13~18个月辅食)
15 Min
通心粉粥(7~9个月辅食)
25 Min
莲藕粥(7~9个月辅食)
40 Min
土豆泥(6个月辅食)
30 Min