Urządzenia i Akcesoria
西葫芦胡萝卜虾条(10-12月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
100 克
Składniki
-
西葫芦 切小块25 克
-
胡萝卜 切小块25 克
-
虾仁50 克
-
淀粉5 克
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 克
Sód
303.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
287.9 kJ /
68.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
宝宝菜包(10-12月龄)
Keine Bewertungen
芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)
10 Min
晚餐(低温慢煮三文鱼、玉米蘑菇浓汤和蔬菜蒸饭)
Keine Bewertungen
肉泥(7-9月龄)
Keine Bewertungen
晚餐(糙米饭、毛豆青椒河虾、姜汁芥兰、干贝冬瓜汤、藕片荷兰豆炒肉片)
Keine Bewertungen
香肠炒笋片(TM5)
Keine Bewertungen
烤蔬菜片(TM6)
1 Std. 45 Min
炒三丝(TM5)
Keine Bewertungen
香煎土豆丝饼(TM5)
Keine Bewertungen
西班牙杏仁冷汤
Keine Bewertungen
菠菜鸡肉粥(7~9个月辅食)
35 Min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40 Min