芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 片

Składniki

  • 牛里脊 切小块
    30 克
  • 芦笋 切段
    20 克
  • 蘑菇 一切二
    20 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 中筋面粉
    30 克
  • 煎制用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 24.8 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 253 kJ / 60.5 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...