Urządzenia i Akcesoria
芦笋蘑菇牛肉鸡蛋饼(10-12月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 片
Składniki
-
牛里脊 切小块30 克
-
芦笋 切段20 克
-
蘑菇 一切二20 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
中筋面粉30 克
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
24.8 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
253 kJ /
60.5 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny