宝宝香肠(10-12月龄)

宝宝香肠(10-12月龄)

5.0 1 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 20 min
1 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切小块
    150 克
  • 1 颗
  • 淀粉
    10 克
  • 蒸煮用
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 171 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 2139.1 kJ / 511.3 kcal
Tłuszcz 37 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...