Urządzenia i Akcesoria
宝宝香肠(10-12月龄)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 20 min
1 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切小块150 克
-
蛋1 颗
-
淀粉10 克
-
水 蒸煮用200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
171 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2139.1 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny