Urządzenia i Akcesoria
南瓜香蕉鸡蛋蒸糕(10-12月龄)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 个
Składniki
-
水 蒸煮用400 克
-
南瓜 贝贝南瓜,切小丁40 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
低筋面粉30 克
-
香蕉 切小丁30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
15.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
156.5 kJ /
37.4 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny