Urządzenia i Akcesoria
肉泥(7-9月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
100 克
Składniki
-
牛里脊 切约2厘米块100 克
-
姜1 片(薄片)
-
葱 切段1 根
-
水 浸泡用适量
-
水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 克
Sód
67 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
647.3 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny