Urządzenia i Akcesoria
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
vanilla pod1
-
fresh milk500 g
-
egg yolks2
-
cornflour (starch)20 g
-
salt2 pinch
-
sugar60 g
-
plain flour150 g
-
cider140 g
-
sunflower oil15 g
-
eggs2
-
apples cut in quarters, cores removed400 g
-
cooking oil to deep fry200 g
-
fresh mixed berries50 g
-
icing sugar5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.6 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
2478.7 kJ /
592.4 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Beer Cheese
15 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Onsen Eggs
50 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Mango Sticky Rice
5 godz.