
Urządzenia i Akcesoria
Salsa esotica
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
di cipolle tagliato in quarti80 g
-
spicchi di aglio2
-
di mango maturo sbucciato, privato del torsolo e tagliato a pezzi180 g
-
di olio di oliva40 g
-
di succo di limone40 g
-
di ketchup40 g
-
di senape10 g
-
di sale marino1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
561.4 kcal /
2348.8 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
51.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
2362.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fonduta Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria