Urządzenia i Akcesoria
Two Pound Apple Pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 slice
Składniki
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
304.8 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Caramel toffees
Brak ocen
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Brak ocen
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 godz. 30 min
Rustic bread
2 godz.
Go-To Pizza Dough
1 godz.