Urządzenia i Akcesoria
免烤箱葡萄起司蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 片
Składniki
-
奶油 切塊,(多備一些抹油用)70 克
-
蓮花餅乾 剝成塊200 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油100 克
-
吉利丁粉2 茶匙
-
奶油乳酪200 克
-
原味優格100 克
-
檸檬汁15 克
-
冰糖粉40 克
-
紅無籽葡萄 含裝飾用300 克
-
白葡萄 裝飾用170 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
275.9 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1560.4 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聖誕手做點心
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan