Urządzenia i Akcesoria
草莓煉乳雪花米餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
20 塊
Składniki
-
爆米香,原味 米香粒200 克
-
冷凍乾燥草莓乾 用剪刀剪對半50 克
-
原味開心果,去殼30 克
-
白棉花糖200 克
-
奶油 多備一些抹油用100 克
-
煉乳50 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
120.4 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
505 kJ /
120.7 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聖誕手做點心
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan