Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk

4.8 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porsiyon

Składniki

  • zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı
    30 g
  • tuz
    3 tk
  • Provencal Baharat Karışımı
    3 yk
    6 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, fesleğen, nane)
  • limon suyu
    20 g
  • tavuk bütün, temizlenmiş (yaklaşık 1400 g)
    1
  • su
    400 g
  • beyaz şarap
    100 g
  • havuç dilimlenmiş (1.5 cm)
    200 g
  • tatlı patates orta boy, uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1.5 cm)
    450 g
  • patates orta boy, kabuklu, temizlenmiş, küp küp kesilmiş (3 cm)
    600 g
  • kabak kabuksuz, dilimlenmiş (2 cm)
    300 g
  • kırmızı soğan elma dilimi şeklinde kesilmiş (yakl. 3 cm kalınlığında)
    300 g
  • kapya biber şeritler halinde kesilmiş (2-3 cm)
    300 g
  • karabiber
    2 tutam

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 1405.9 mg
Białko 47.3 g
Kalorie 3527.3 kJ / 843 kcal
Tłuszcz 50.8 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...