Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 adet

Składniki

Yumurtalar
  • yumurta soğuk
    6
  • su
    1000 g
Hamur Yuvaları
  • tereyağı kalıbı yağlamak için
  • un tezgahı unlamak için ekstra un
    250 g
  • zeytinyağı
    30 g
  • su
    120 g
  • tuz
    ½ tk
Yumurta Karışımı
  • maydanoz, taze sadece yaprakları
    2 dal
  • soğan
    20 g
  • ekşi krema, %10 yağlı
    30 g
    30 g yoğurt
  • hardal
    10 g
  • mayonez
    10 g
  • elma sirkesi
    10 g
  • tuz
    1 tk
  • karabiber
    2 tutam
  • frenk soğanı (opcjonalnie) sunum için

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 adet

Sód 353.7 mg
Białko 6 g
Kalorie 631.7 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...