Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986.1 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
88.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Penne Bolognese
40 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Mashed Potatoes
50 Min