Vegetable Stock Paste
TM5 TM6

Vegetable Stock Paste

4.8 (93 oceny)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (opcjonalnie)
  • 7 oz celery stalks, cut into pieces
  • 9 oz carrots, cut into pieces
  • 3 ½ oz onions, halved
  • 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcjonalnie)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    lub 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
323.7 kJ / 77.4 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
11.9 g
Tłuszcz
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
4.4 g
Sód
8304.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy