Urządzenia i Akcesoria
Vegansk cheesecake med cashewnødder og jordbær
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
12 stykker
Składniki
Kagebund
-
macadamia nødder130 g
-
udstenede dadler140 g
-
kokosmel, tørret, usødet70 g
-
salt¼ tsk
Fyld
-
cashewnødder, rå udblødte og drænede400 g
-
citron kun kød100 g
-
ahornsirup, ren50 g
-
kokosolie120 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
havsalt1 knivspids
-
balsamico1 tsk
-
vand120 g
-
jordbær250 g
-
blåbær til pynt40 g
-
gojibær, tørrede til pynt1 spsk
-
mandler, flager (opcjonalnie) til pynt1 spsk
-
revet kokosnød til pynt1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73 mg
Białko
8 g
Kalorie
1988 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Skumfiduser med vaniljesmag
2 godz. 15 min
Sunde snickersbarer
Brak ocen
Frossen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Vanilje is
12 godz.
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen