Urządzenia i Akcesoria
Mascarpone-karamelkage
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 stykker
Składniki
Kagebund
-
hasselnødder, med eller uden skind50 g
-
lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)50 g
-
kiks fx. digestive200 g
-
smør skåret i stykker (2-3 cm)100 g
Karamelsauce
-
sukker130 g
-
fløde150 g
-
vand1015 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
eddike1 spsk
Mascarponecreme og samling af kagen
-
husblas4 blade
-
fløde200 g
-
mascarpone500 g
-
flødeost200 g
-
mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret4 - 5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
330 mg
Białko
8 g
Kalorie
2500 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Bake kager
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12h
Karameller
2h
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Cremet citronis
12h 10min
Chokolademousse
3h 20min
Sprøde boller med creme
Nenhuma avaliação
Chokoladeis
12h
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação