
Urządzenia i Akcesoria
Mascarpone-karamelkage
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 stykker
Składniki
Kagebund
-
hasselnødder, med eller uden skind50 g
-
lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)50 g
-
kiks fx. digestive200 g
-
smør skåret i stykker (2-3 cm)100 g
Karamelsauce
-
sukker130 g
-
fløde150 g
-
vand1015 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
eddike1 spsk
Mascarponecreme og samling af kagen
-
husblas4 blade
-
fløde200 g
-
mascarpone500 g
-
flødeost200 g
-
mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret4 - 5
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
598 kcal /
2500 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
330 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

No Bake kager
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen