Urządzenia i Akcesoria
Fersken i hvidvinssirup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portioner
Składniki
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63 mg
Białko
4 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilje is
12 godz.
Skumfiduser med vaniljesmag
2 godz. 15 min
Saltkaramel- og chokolademousse
45 min
Frossen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Sunde snickersbarer
Brak ocen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Bærskum
10 min
Daddelbarer med mandler og kakao
Brak ocen
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Brak ocen
Karameller
2 godz.
Chokoladeis
12 godz.
Chokolademousse
3 godz. 20 min