Urządzenia i Akcesoria
Græsk salat med kylling og feta (1800 kcal)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
Græsk salat
-
iceberg skåret i mindre stykker350 - 400 g
-
blommetomater hele180 g
-
agurk uskrællet, med ender afskåret150 g
kylling
-
kyllingebrystfilet600 g
-
fed hvidløg2 - 3
-
røget paprika, stødt1 spsk
-
koriander, stødt1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
citronskal, revet økologisk1 spsk
-
citronsaft, friskpresset20 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand500 g
Dressing
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
rødvinseddike30 g
-
sukker½ tsk
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
oregano, tørret2 tsk
-
fetaost smuldret70 - 100 g
-
kalamata oliven, udstenede50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1176 mg
Białko
39 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: onsdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen