
Urządzenia i Akcesoria
Butter chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden skind, i tern (2-3 cm)500 g
-
tikka karry pasta100 g
-
ghee40 g
-
løg kvarte150 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)20 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
fed hvidløg3
-
grønne chilier, friske halveret, udsået hvis det ønskes2
-
havsalt1 tsk
-
spidskommen, stødt2 tsk
-
koriander, stødt2 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
vand100 g
-
tomatpure70 g
-
madlavningsfløde, ca. 18%500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
634 kcal /
2653 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
807 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 Std. 20 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
25 Min
Keine Bewertungen