Urządzenia i Akcesoria
Baguette ripiene di salmone e coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
-
di olio di semi di girasole250 g
-
uovo1
-
di senape1 cucchiaino
-
di ketchup20 g
-
limone il succo spremuto1
-
di chili in polvere (opcjonalnie)½ cucchiaino
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di coriandolo fresco10 g
-
di cavolo cinese a pezzi250 g
-
di carote pelate e a pezzi150 g
-
di ravanello80 g
-
di salmone affumicato tagliato a strisce300 g
-
baguette (circa 300 g ciascuna)2
-
nocciole (opcjonalnie) tritate, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
729.2 kcal /
3050.8 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
47.5 g
Węglowodany
58.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
1239.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy