Urządzenia i Akcesoria
Sprøde svineslag med varm rissalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
3 spsk soyasauceshoyu, soyasauce3 spsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2133.1 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
6715 kJ /
1605 kcal
Tłuszcz
121.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
39.7 g
Węglowodany
101.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mad i Air-fryer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen